Yhdistys

Suomen Complete Vocal Technique- opettajat yhdistys on perustettu Helsingissä vuonna 2014. Yhdistys on järjestänyt vuosittain erilaisia tapahtumia ja koulutusta liittyen äänenkäyttöön ja laulunopetukseen. Yleisölle avoimia tapahtumia ovat olleet muun muassa Syksyn 2021 Efekti-kurssi, Äänipäivä, Taiteiden yön konsertit sekä kurssitoiminta (Estill, Acting Songs method). Yhdistys kouluttaa jäsenistöään sekä tekee yhteistyötä mm. Suomen laulupedagogit Ry:n kanssa.

Hallituksen jäsenet

• Lea OrpanaPuheenjohtajaCVI 2014, Musiikkipedagogi (YAMK), Muusikko (AMK)
  • Mika TepsaVarapuheenjohtaja, TiedottajaCVI 2019, Esiintymiskouluttaja, Laulunopettaja
  • Riitta KeränenHallituksen jäsen ja yhdistyksen rahastonhoitajaCVI 2011, Pop&Jazz-musiikkipedagogi (AMK)